Om Morris

Här kan du läsa om Morris Liemola och hans politik - en strävan efter Målmedveten Långsiktighet genom hållbara beslut som möjliggör välmående individer och företag.

Om mig - Morris Liemola

Mitt politiska intresse kommer från min bakgrund. Jag kommer från en släkt med generationer av småföretagare och arbetar regelbundet för vårt familjeföretag. Jag har alltid varit samhällsintresserad, men min verkliga passion för politisk påverkan vaknade i samband med att jag inledde mina studier i samhällsvetenskaper. Förutom studier, politik och företagsamhet gillar jag att umgås med vänner, aktivt motionera genom fotboll och boxning samt vara ute i skärgården. Allt detta präglar mina värderingar och gör mina åsikter till mina.

Om min politiska ambition - Målmedveten Långsiktighet

Ungefär samtidigt som jag påbörjade mina universitetsstudier kontaktade SFP mig och frågade om jag vill ställa upp i kommunalvalet. En kommunalvalskampanj senare kände jag ett driv efter att fortsätta verka inom politiken. Jag fokuserar fortsatt på de frågor jag ursprungligen var och är genuint intresserad av att driva - blomstrande företagsamhet, välmående individer och beslutsfattande som är långsiktigt hållbart för dagens unga.

På kommande har vi riksdagsvalet i april 2023. Jag upplever att det i dessa tider av inflations- och klimatdriven omvälvning finns en särskild efterfrågan på den politik jag driver. Just därför har jag bestämt mig för att erbjuda ett alternativ och ställa mig till förfogande som Svensk Ungdoms och SFP:s kandidat i riksdagsvalet i Helsingfors.

Ta del av mina politiska övertygelser och strävanden. Följ min aktuella färd mot riksdagsvalet. Fundera Målmedvetet Långsiktigt. Allt detta och lite till kan du göra på denna webbsida!